Asigurare auto

In sectiunile site-ului www.asigurarircaieftin.com veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti despre o asigurare auto, despre constatarea daunelor dar si despre plata de despagubiri din partea companiei de asigurare in cazul uni accident.

Obiectivele site-ului Asigurari RCA ieftin constau in îmbunătăţirea serviciilor de pe piata de asigurari auto online, în special privind consultanta reala oferita clientilor pentru a alege asigurarea potrivita profilului individual de risc.

Alegerea asigurarii auto potrivite nu trebuie sa fie niciodata o decizie care tine numai de pretul de achizitie initial, ci ar trebui avute in vedere o serie mai larga de aspecte, printre care unul din cele mai importante consta in seriozitatea companiei de Asigurari in ceea ce priveste daunele suferite de clientii sai.

Pentru a cauta acum cea mai buna oferta de asigurare si a incheia asigurarea auto de care ai nevoie apasa butonul de mai jos:

Vei putea compara ofertele existente in acest moment pe piata si face alegerea potrivita!

Daca ai nevoie de detalii suplimentare, sau in cazul in care iti putem oferi suport sau consultanta, nu ezita sa ne contactezi apasand butonul din parte dreapta a site-ului.

Asigurarea auto trebuie sa contina informatii despre persoana asigurata si compania de asigurari, perioada de valabilitate , prima de asigurare si limitele de despagubire.

De asemenea polita de asigurare auto trebuie sa contina numarul de inmatriculare al autovehicului asigurat sau numarul unic de identificare al autovehiculului (VIN Number).

O asigurare auto obligatorie de raspundere civila auto trebuie sa mai contina si zonele /statele in care polita este valabila.