RCA

Orice persoana fizica sau juridica din Romania care utilizeaza un vehicul este obligata sa incheie o polita de asigurare de raspundere civila auto RCA.

Asigurarea obligatorie R.C.A. acopera prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse în asigurare raspund fata de terte persoane in urma accidentelor de autovehicule pentrecute pe teritoriul tarii sau in tarile unde asigurarea RCA are acoperire.

Pentru a obtine o cotatie adaptata nevoilor Dvs.pt RCA va invitam sa apasati butonul de mai jos:

Compararea online a asigurarilor de raspundere civila auto disponibile pentru masina Dvs va va economisi bani si timp. În loc sa va pierdeti toata ziua pe strazi, în cautarea unei asigurari RCA pentru masina, puteti folosi site-uri on-line pentru a compara politele de asigurare.

Instrumentele online va ofera acces la mii de furnizori de asigurare, lucru care va va ajuta sa gasiti cele mai bune tarife existente pe piata.

O polita RCA completa variaza de la companie la companie. Puteti gasi o acoperire completa, care va acoperi o gama larga de probleme, dar totusi unele polite au prevederi sau clauze specifice.

Când cautati o acoperire completa comparati ofertele RCA pentru a vedea ce aveti la dispozitie. Veti gasi planuri de asigurare care le va acoperi masina ta generala

Alocati-va timpul necesar pentru a explora toate ofertele discponibile si a alege in final cea mai buna oferta. In majoritatea tarilor asigurarea fata de terti este obligatorie prin lege, asa ca pentru a evita amenzile, instanta si costurile ar trebui ssa va asigurati ca aveti tot timpul o asigurare RCA valabila.

Daca aveti deja asigurare si simtiti ca platiti mai mult decât ar trebui, puteti cauta pe internet sa folositi instrumentele de asigurare disponibile pentru a gasi preturi mai mici.

Utilizati instrumentele online de pe site-urile de asigurari online, pentru a compara costurile, politicile si companiile de asigurari RCA.

Uitati-va la cele mai mici tarife mai intai. Daca aveti un vehicul mai vechi, aveti posibilitatea de a obtine preturi mai mici pentru asigurarea obligatorie RCA, pentru ca si suma asigurata este mai mica. Asigurarea de raspundere civila va acoperi numai daunele cauzate celeilalte parti si nu a Dvs. Raspunderea civila va protejeaza si in cazul unui proces în cazul in care acesta ar putea aparea in urma unui accident.

In concluzie, folosind instrumentele de asigurare on-line putem face cea mai buna alegere in cunostinta de cauza. Puteti compara costurile de asigurare pentru a gasi cele mai bune oferte. Asigurati-va ca analizati si compania pe care o alegeti, asigurarndu-va ca aceasta companie are o reputatie buna in piata pentru asigurari RCA.